Nöbetçi Öğretmenler

CÜMA

KÜBRA TANINMIŞ AYŞEGÜL ÖZTÜRK ZEYNEP SARIKAYA ÜMMÜHAN ALİM

ZEHRA ÇADIRCI

NOT: Yukarıda belirtilmiş olan nöbet günlerinizi dönüşümlü olarak sürdüreceksiniz.

NÖBETCİ ÖĞRETMENİN BAŞLICA GÖREVLERİ:

1-Ders başlamadan 20 dakika önce okula gelmek, ders bitiminden 20 dakika sonra okuldan ayrılmak.

2-Okulun eğitim, öğretim, yönetim işlerinin düzenli olarak yürütülmesinde okul yöneticilerine yardımcı olmak.

3-Öğrencilerin ferdi problemleri ile bire bir ilgilenerek onlara yardımcı olmak.

4-Okulun havalandırma, ısınma ve temizlik işlerinin zamanında yapılıp yapılmadığını denetlemek eksikliklerin tamamlanması için gerekli tedbirleri almak.

5-Okulun yangından korunmasına ait yönergeye göre her türlü yangın tehlikesini önleyici tedbirlerin tamamlanması için gerekli tedbirleri almak.

6-Uygulama gezi, gözlem, inceleme ve çeşitli sosyal faaliyetler sebebiyle okula geleni ve gideni izlemek.

7-Bayrak törenine gereken önemi vererek, tüm personelin katılımını sağlayarak zamanında yapmak.

8-Teneffüslerde ve öğretmensiz geçen ders saatlerinde öğrencilerin kontrol altında tutulmasının ve zamanın en iyi şekilde değerlendirilmesini okul idaresinin de görüşlerini alarak değerlendirmek.

9-Nöbet sonunda okul nöbet defterine tuttukları nöbet süresi içerisinde kendilerine ait olan olayları varsa da yoksa da mutlaka ayrı ayrı rapor halinde yazacaklardır.

10-Nöbetçi öğrencileri sürekli kontrol altında bulundurmak ve ziyaretçi defteri veya formu ile yakından ilgilenmek.

TASDİK OLUNUR

12/09/2023